Julfys före julmys

God Jul mina fina bloggläsare! 

Vi startade denna regniga, gråa och “varma” julafton med en skål tomtegröt, julkalendern och ett cirkelpass på baksidan! En ny tradition sattes i verket i år! Jag tog upplägget som Sofy med hjälp av oss läsare satte ihop tidigare i veckan. En dryg halvtimmes cirkelpass i intervallform.

Jag hade reggat Gymboss i telefonen, skrivit upp övningarna, fixat med musik och fick med mig mannen på passet! Så skönt att ha så pass stora barn att de klarar sig själva en stund medan vi kunde träna på baksidan 🙂

Jobbigt och roligt pass som fick benen att skaka, magen att svida och armarna att darra! Efteråt var det riktigt skönt att gå in i bastun hela familjen! Nu ska vi iväg till barnens mormor för att fira julafton, äta gott och mysa!
image

Så julfys före julmys, eller tomtejogg före tomtegrogg, eller tomtefys före tomtemys – ny skön tradition i min familj!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.