Balans med hjälp av yoga på Yogobe – vinnarna

Kategorier Livet, Träning
Fina underbara läsare! Jag har haft svårt att välja ut en av er 16 som lämnade kommentarer om hur ni skulle göra för att finna balans i era liv! Jag har tagit hjälp av både min släkt (som jag befinner mig hos nu) och av Peter som är grundaren av Yogobe, för att kunna göra mitt val. Även Peter blev berörd av era tankar och vill därför ge två av er till möjligheten att yoga med Yogobe!
Jag säger ett stort grattis till Erika som får tre månader hos Yogobe! Även grattis till Annah och Mysan som får varsin månad. Jag har mailat er om vidare instruktioner!
Jag önskar att ni alla lyckas med era mål och tankar om balans i livet under 2014 och hoppas att ni testar Yogobe. Man kan starta ett konto hos dom där man får gratis tillgång till alla klasser under tre dagar, sen betalar man för att kunna fortsätta.
Jag önskar er alla ett fint avslut på 2013 och ett gott nytt år ♥

2 kommentarer till ”Balans med hjälp av yoga på Yogobe – vinnarna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.