#BBC2014 – vilken fest

Idag släpptes ÄNTLIGEN biljetterna till årets träningsevent! Som jag längtat och sett framemot denna dag, då all information om eventet släpps, instruktörerna och passen presenteras och det pratas i blogg-träningsvärlden! Jag hade så svårt att göra mina val då Sofy och Mela verkligen fått tag i superintressanta och bra instruktörer/inspiratörer!

Min dag ute på KTH-hallen den 15:e mars kommer se ut såhär:
– Reggaeton med sköna Vevve (yeaajj älsk på att få hänga med henne och svänga på höfterna!)
– BBC-passet – Ignite 360 Performance Training Ett utomhuspass med Malin Bengtsson
– Walking bad med Lofsan (eller walking dead kanske det snarare kommer bli, dagen efter! Längtar!)
– Run for smiles med Runacademy och Petra Kindlund
– Meditation – kropp, sinne, energi och medvetande En workshop med Anna Lindh
– Flow and Grace med min stora förebild Jessica Clarén (Kommer antagligen gråta av eufori, kärlek, glädje, tomhet och en massa känslor 😉 )

Här kan du läsa om förra årets träningsfest!

Ska bli såå kul och jag känner peppen redan nu! Ses vi där, vilka pass ska du gå på?!

7 kommentarer till “#BBC2014 – vilken fest”

 1. Förbättra din löptenik med Malin Ewerlöf Krepp och Holistic (utomhus)
  Intensify with Casall HIT
  Walking bad
  KettleWorX
  Meditation – kropp, sinne, energi och medvetande (workshop)
  Stark, snygg och skadefri (föreläsning)

  Så kommer min dag att bli. Lofsan gemensam då =)

 2. Jajamän! Nog för att jag är otränad som få just nu, men intentionen finns ju alltid där. Ehm så att jo. Jag har en ganska tung dag med Crossfit, Intensify med Casall, Walking Bad, Bloggworkshop, en som jag glömt och så avslutar jag med samma som dig. Lär förmodligen sova i tre dagar sen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.