Show up med MoJo på Yogobe

Kategorier Träning, Utmaningar

I januari är utmaningnen på Yogobe tillsammans med MoJo – den fantastiska yogaduon Monika Björn & Johanna Andersson – ShowUp. Tanken är att varje dag show up – på mattan, för dig själv och i vardagen. Om det “bara” blir ett par minuter varje dag är det gott. Att komma till insikt och ställa upp för sig själv – mitt i vardagspusslandet, tidsbrist och livet som pågår. Stanna upp och ge sig själv lite uppmärksamhet. MoJo Show Up hjälper oss att starta det nya året med våra löften, om att göra yogapraktiken till en naturlig del av vardagen. Att hitta min praktik – som fungerar för mig ♥

Jag har ett favoritpass med Johanna – ett yinflöde där hon läser vackra texter samtidigt som man håller en position mellan tre och fem minuter. Jag blir tagen, berörd och reflekterar över mig själv med hjälp av hennes kärleksfulla ord – älskar´t!

Älskar sammanhållningen och kärleken som finns i #beyoga365 på Facebook och instagram. Häromkvällen låg jag i supta baddha konasana och lyssnade till Johannas ord om att våga släppa taget och lita på underlaget och samtdigt kände hur kroppen inte alls ville eller kunde slappna av. Jag fick då snabb input av Monika om att hjälpa kroppen till avslappning genom att lägga kuddar under mina knän så att stretchen verkligen får göra sitt i mitt bäcken och höfter! Gott – det ska jag testa nästa gång!
image

Jag är så tacksam för att jag gjort det jag förutsatt mig att göra – yogat varje dag sen i måndags. Med inspiration från förslag på dagens pass genom teamet på Yogobe, men framförallt genom att lyssna på kroppen och vad den behöver! I veckan som kommer börjar mitt nya vardagsliv och jag ska försöka hitta min praktik!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.