Detox med Yogobe

Kategorier Kost, Recept

I måndags startade Yogobe en tio dagars detox. Jag har funderat ett tag på det här med detox eller inte och när jag fick ett detoxpaket som tack för att jag hjälper Yogobe att sprida deras budskap behövde jag inte fundera längre!
image

Jag startade min detox i tisdags, då jag ville läsa på mer om hur jag skulle göra dessa dagar. Jag har valt en detox där jag äter frukost, lunch och middag. Har tagit bort allt gluten, mjölkprodukter, synligt socker och kaffe. Jag dricker kokt avsvalnat vatten och 1-2 koppar te per dag.

Första dagen var svårast. Min kropp reagerade på avgiftningen genom att ge mig huvudvärk, illamående och ont  magen. Jag la mig och sov tidgt på kvällen och vaknade pigg och energisk nästa dag! Sen har det bara flutit på.

Varje dag startar med en Ultra detox-drink och två tabletter Ultra Balans. Efter en timme dricker jag en stor basgörande smoothie. Till lunch äter jag resterna från gårdagens middag och ser till att få i mig ännu lite mer grönsaker. Till middag har det vid två tillfällen blivit en chiapudding med massor av gott! Avslutar dagen med ett yogapass och dricker en andra detox drink och tar två tabletter innan jag går och lägger mig, tidigare än vanligt!

Nu är jag inne på dag fyra och mår så himla bra! Saknar inte ens kaffet som jag trodde skulle vara det svåraste. Känner ingen hunger eller sug på sött, kroppen känns lätt och “ren”.

Älskar allt stöd, pepp, kunskap och idéer som sprids genom facebookgruppen, och på Yogobes blogg. Fanstasika människor som delar med sig av sin kunskap, erfarenheter och erfarenheter.

Basgörande detoxsmoothie
– 1 näve bladgrönt
– 1 dl hallon
– 1 dl mango
– 1 mogen avokado (eller ekologisk banan)
– 1 cm ingefära
– pressad citron
– 1/2 selleristjälk
– 1 dl kokosvatten
– 1 dl apelsinjuice
– 1 dl vatten
– 1 tsk superbooster
– 1 dl blötlagt bovete (skölj av noga innan du blandar)
– lite granatäpplekärnor
Mixa, mixa, mixa till slätt! Njut!
image

Chiapudding
– 1 banan
– 0,5 dl chiafrön
– 1 dl kokosmjölk
– 1 tsk blåbärspulver
Mixa slät, tillsätt chiafrön och blanda. Toppa med hallon, pumpakärnor, solrosfrön, kokos och gojibär!
image

1 kommentar till ”Detox med Yogobe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.