NTC Tour Stockholm 31.1.14

Kategorier Event, Träning

I fredags hade jag glädjen att få hänga med Vevve ett par timmar i Globen och ta del av NTC Tour Stockholm, en försmak av Nikes stora event The Nike Blast som har ägt rum hela helgen. Vevve hade vunnit två biljetter och bjöd med mig. Vi visste inte så mycket om kvällen, mer än att det skulle bjudas på fyra “sessions” med grymma Nike Master Trainers, allt grymt förpackat, organiserat och snyggt!

Vi började med att bli sminkade – en sportig look – som höll genom all svettig träning! Kollade runt, blev fotade, pratade och skrattade! Jag fick kramp i ansiktet och magen av alla skratt 😀

NTC tour_1NTC tour_4Det inleddes med en 20 minuters sjukt bra dansshow, då vi båda satt med fånleende från öra till öra och önskade att vi också stod på scenen! Sen startade träningen med ett NTC Gym pass då min stora förebild Jessica Clarén var en av alla instruktörer på scen. Vevve och jag körde hårt, skrattade och svettades i superset-övningar i omgångar av två minuter. Energin i Globen, från alla deltagare och de fantastiska instruktörerna var såå häftig!

NTC tour_2Lyckades få en kram och pratstund med Jessica efteråt – hon är magisk! Sen laddade vi om för NTC Dance Fusion. Det var ren och skär rörelseglädje i kroppen och en å annan tankemöda för att få ihop koreografin! Många skratt och skönt sväng i kroppen!

Tredje passet var NTC Urban Yoga. Vi hade ingen aning om vilka instruktörer vi skulle få äran att träna för under kvällen, så när vi hörde rösten tillhörande Johanna Andersson skrek både jag och Vevve rakt ut: Jaaaaaaaa! Johanna! Gåshuden var total över hela kroppen, tårarna brände i ögonen och kroppen vibrerade! Passet var magiskt! Tänk att få ligga på Globens golv, titta rakt upp i taket i “happy baby” och lyssna till Johannas röst! Jag skrattade högt, och vi tittade på varandra och sa: Det här är så häftigt! Det hade man aldrig kunnat föreställa sig!

Vi lyckades även få tag i Johanna efteråt, kramas och prata, kramas lite till! Vilken kvinna! Känslan efteråt… Vi valde att inte träna det sista passet NTC HIT och åkte sååå nöjda hem istället, höga på träningsglädje, kärlek och lagom trötta i kroppen!

NTC tour_3Tack fina Vevve för att jag fick hänga med dig (låna dina bilder) och vara med om denna magiska kväll!

4 kommentarer till ”NTC Tour Stockholm 31.1.14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.