Nya rutiner och min practice

Kategorier Livet, Personlig utveckling, Träning

Det börjar falla på palts – bitarna i mitt yogapussel! Efter detoxen i januari, kloka tankar från alla sköna i Facebookgruppen, eventet i lördags med Jennie och egen reflektion. Jag har tagit inspiration och kunskap av andra, funderat över hur det skulle kunna fungera för mig – i min vardag. Allt gott som finns att göra för både kropp och sinne.
image

Nu har nya rutiner börjat infinna sig i min vardag, som jag älskar! Jag börjar dagen med kokt avsvalnat vatten med citronskiva och riven ingefära. Sen dricker jag ett glas pressad juice, gärna med så mycket grönsaker som möjligt (av resterna som blir i råsaftmaskinen använder vi i maten). Sen lämnar jag barnen och när jag kommer hem flödar jag ett yogapass. Efter det väntar min frukost och jag är redo att ta mig an dagen. De dagar jag jobbar på förmiddagen tar jag istället med mig min frukost och dricker där (gör en matig smoothie), yogan flödar jag när jag kommer hem eller på kvällen.

Detta verkar fungera för mig – och ger mig bra förutsättningar för att vara i balans. Något jag verkligen jobbat för att hitta!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.