LänkKÄRLEK i #bravalnyavanor

Kategorier #bravalnyavanor, Länkkärlek0 kommentarer

Hur går det för er – ni som har börjat göra nya val och morgonvanor? För mig har denna vecka varit annorlunda än vanligt då jag gått upp tidigare för att åka till utbildningen! Men jag har försökt anpassa mina vanor efter min “nya” vardag. Citronvattnet har jag druckit som vanligt, på tåget har jag mediterat i 10min med hjälp av ett spår på Spotify. Trots att jag hade människor runt omkring mig kunde jag faktiskt koppla bort, blunda och andas – bli medveten om min kropp och sätta mitt mindset för dagen (det gick lättare än vad jag hade trott!) Efteråt har jag druckit min gröna mättande smoothie och vart redo för dagen!

länkkärlek

Om du ännu inte varit inne på de andras bloggar eller är med i FB-gruppen så tycker jag att du ska klicka in dig här och läsa om tjejernas tankar, pepp och vanor:
Vevve – som drog igång hela utmaningen har under veckan intervjuat tre av de andra bloggarna, och deras tankar om frukost, citronvatten, meditation mm In och inspireras och lyssna till deras samtal!
Maya skriver om tex om Mindset för dagen och hur tanke, känsla, handling påverkar oss!
Jeanna som äntligen är “tillbaka” efter sjukdom delar sina tankar om hur vad hon äter och blir sugen på vid sjukdom
Johanna skirver om hur hon börjar hitta tillbaka till yogan hon vet hon mår bra utav, men får kämpa lite med för att få in – känner igen mig såå!
Tanja skriver ett otroligt tänkvärt och viktigt inlägg om stress och vad som sker i kroppen både vid kort- & långvarig stress!
Cilla delar med sig av ett supersmarrigt recpet på banan, jordnötssmör och choklad – gotte!
Camilla delar med sig av en videologg på en supergrön skön drink!
Elin skriver om hur hon gjorde en smoothie av bara farten, fast hon inte skulle 🙂
Annie berättar om att hon fixat Skype för att prata med Vevve i podden om hennes frukostvanor och delar med sig av sina tre bästa frukostar!
Malin ger ett tips om mässan Attitude Sthlm som är imorgon på Kistamässan, där du kan köpa B.A.B.Y-armbandet och träffa Maya!

Hur går det för dig?! Berätta!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.