Yogobe – Power from within

Kategorier #bravalnyavanor, Träning

Det är ju så coolt! Jag gav mig själv medlemsskap på Yogobe i julklapp och varje månad har haft sitt tema. I januari – show up, vilket var väldigt bra start, att ge mig själv tid på mattan varje dag och komma igång igen! I februari – selfinvestment, superbra och ännu bättre om jag hade hängt med varje vecka. Men det är ok att det inte blev så. De pass jag gjorde, de texter jag tog till mig av fick fäste i mig och har fått mina hjul att snurra 🙂 Nu i mars är temat – power from within! Yeajj!

Känner mig smashing, igång, full av ideér och inspiration! Mars månad kommer sätta riktiningen för resten av året och jag har såå mycket att se fram emot!!

Milla Floryd som är månadens guide från Yogobe har delat med sig av upplägget, vilket är så här:
– Power from within
– Power of the mind
– Power of the heart
– Power of grace

Jag saknar verkligen yogan och att jag inte kunnat få till den i min vardag de senaste två veckorna, men är tacksam för att jag tagit mig tiden till att meditera. Nu är jag åter på yoga-banan och redo för att yoga fysiskt!

Om du inte redan har konto på Yogobe, kan du testa gratis i tre dagar! Det finns över 200 videos att ta del av, alltifrån 5 min till 90 min!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.