Ett rikare liv

I onsdags var jag, mannen min och en fin vän på föreläsningen “Ett rikare liv”. Det var rikedomscoachen Charlie Söderberg som föreläste i en fullsatt Oscarsteater. Syftet med kvällen var att: inspirera, förvirra, provocera och det lyckades han med!

Jag kände mig såå inspirerad, kände igen det han sa, skrev så pennan glödde och tankar landade i mig. Han gjorde mig förvirrad och förbannad! Vilket är nyckeln till att hitta nya lösningar och göra det som leder till att mina passiva inkomster ökar och de aktiva utgifterna ökar!

Alla, oavsett var man befinner sig i livet, vilka mål/drömmar man har och förväntnignar på kvällen borde ta chansen att gå och lyssna! Det Charlie säger går att applicera för alla!

Jag tar med mig många klokskaper och ska ge mig en kick off med mig själv OCH mannen min! Sätta mål för mig, företaget och familjen! Yeajj!!

Hur gör en då för att skapa sig ett rikare liv? Till att börja med behöver du se över din fysiska ekonomi, din inre ekonomi och din ekonomiska rikedom! När du gjort det, ta reda på varför du går upp på morgonen!? Enligt Charlie gör 70% av oss det för att vi inte dött under natten…!

Vilken saga berättar du för dig själv varje dag? Vad är det du säger till dig själv om och om igen som inte är sant? Du har kunskapen om vad du behöver göra, det är inte goda råd som du ändå inte följer du behöver – du behöver energin till att göra det! Du behöver blir förvirrad, för att finna lösningar på dina problem. Att inte vara förvirrad är ett hinder för utveckling, men vi orkar inte det, det är för jobbigt. Istället kör vi med en snöplog och plogar ner våra insikter, åsikter och tankar i håller med ELLER håller inte med diket. Du behöver bli förbannad och provocerad – för det frigör energi – energin du behöver för att göra! Du behöver flytta från tanken (pannbenet) till känslan (magen). Alla har vi beteenden som hindrar oss att nå våra mål, beteenden som ger samma resultat vilka vi (ännu) inte tröttnat på! För hur gör man för tröttna om man ändå har det ganska bra. När blir ok inte ok? Dessutom får vi hela tiden hjälp av vår omgivning att inte tröttna, vi tror att vi stöttar när vi egentligen befäster det som inte är ok.

Ett rikare liv innebär att ta reda på hur jag kan få ut vad jag vill av mitt liv! Det svåra är varför? Det lätta är hur! För när du vet varför blir huret lätt att ta reda på, men vi tar oss inte tiden att ta reda på det. Vi vet inte vad vi letar efter och därför missar vi möjligheterna när de är mitt framför oss! Var en visionär och ta ut segern i förskott!

ett rikare liv

1 kommentar till “Ett rikare liv”

  1. Skulle också behöva lite ekonomicoachning, särskilt nu när det ska gå ihop utan arbetsgivare… oh well, det löser sig! Varmt välkommen på BBC i morgon, ser så fram emot att peppa och kramas igen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.