Mitt #BBC2014

Nästan ett dygn har gått sen jag trött, öm, lycklig och upprymd åkte hem från dagens träning, inspiration och festligheter i årets upplaga av #BBC2014! Träningsvärken som värker i min kropp idag är inte att leka med, den blir liksom starkare och gör sig mer påmind för varje minut som går! Gött!

På väg till KTH-hallen mötte jag ett flertal av alla bloggvänner, och vi pratade ikapp om vad som hänt sen sist! Efter incheckningen så mötte jag äääntligen upp Cilla och det var galet häftigt att få kramas, prata och hänga med dig! Som det mest naturliga i världen 🙂 Vi mötte upp många av tjejerna i crewet till #bravalnyavanor och såklart Vevve som jag skulle dansa Reggaeton med! Det blev en galet bra start på dagen! Vilken glädje! Energi! Svettlycka! Rytm! W O W Tack för att du bjöd på dig själv och all kärlek du gav!!

reggaeton_1Efter det skulle jag ut i kylan (våren försvann över en natt och snön låg vit på marken igen, den hann lyckligtvis smälta bort och vi hade sol i ansiktet hela passet!) för att köra Ignite 360 performance traning med Malin Bengtsson. Ett kul och utmanande pass som stundtals inte kändes som träning! Mycket pannben i slutet och en hel del lera på kroppen som avslutning med burpees och bear crawl!

performance trainingSista passet innan lunch var Lofsans Walking Bad och det var ett typiskt Lofsan-pass i cirkelträningsformat med varannan övning explosivitet och stabilitet. Som avslutning blev det 3 x 3 min sprint + grodhopp/utfallshopp/baklänges grodhopp. Min kropp darrade av utmattning, tårarna rann och kroppen kunde inte ge mig det som passet krävde i slutet. Jag lyssnade på kroppen, vilade, andades en stund och körde så hårt kroppen orkade dessa sista 9 minuter. När passet var slut föll jag ihop i en hög på golvet, samlade krafter igen tack vare Annah och kramades med Lovisa och sa: Min kropp tycker inte om dig just nu 😉

walking bad ala lofsanSen väntade en lång lunchpaus i två timmar, som kändes som en kvart! Ojojoj vad mycket vi hade att prata om där vi satt mitt på golvet med våra lunchsallader!

Egentligen skulle jag bytt om för att ta mig ut på ett löppass efteråt, men lyssnade på kroppen och bytte det mot en föreläsning! Det var Sofy och Rebecca som delade med sig av sin klokskap gällande bloggar och reklam. Skönt att få sitta ner och lära sig om en helt ny värld!

Näst sista passet var ett meditationspass med Anna Lindh, som trots dunk-dunk och hejarop genom den tunna väggen fick mig att totalt slappna av och komma in i tre olika meditationer – TACK! Med mig hem fick jag en rosenkvarts som bla symboliserar kärlek och livskraft!

Som avslutning på denna magiska dag stod min stora källa till inspiration, nämligen kärleksfulla Jessica Clarén med sitt Flow & Grace. Ett kärleksfullt pass till kropp och knopp där vi fick arbeta i dynamiska rörelsekedjor, där ord som berör och gör avtryck från en stark kvinna inifrån och ut! ♥

flow and grace_1En snabb dusch och fix, packning av tre väskor + en stor härlig goodiebag för att ta sig vidare ut på stan och fylla på med energi. Vi var ett stort gäng som tog oss till Vapiano (yeajj – premiär för mig!) och njöt av nylagad pasta. En kort promenix till Scandic Anglais för bloggmingel och prisutdelning, sen ville jag bara hem! Hem till min säng för att krascha! Den har aldrig varit så skön som då!

Många stora kramar till alla er som gjorde dagen till vad den blev! All kärlek till er! Jag kommer bära med mig värmen av våra möten, samtal och snack! Idag känns det både fullt och tomt på nåt sätt!

mela + sofy + sponsorerAll uppskattning och kärlek till Sofy & Mela + sponsorer bakom hela tjotaballongen! Tack uppochhoppa.se för lånet av de flesta bildena ♥ 

2 kommentarer till “Mitt #BBC2014”

  1. Vad HÄRLIGT att du hade en så bra dag, det gör mig glad och varm i hjärtat. Tänk va, vad de här bloggarna och livet på nätet ställer till med för härligheter och guldkant på livet. Skulle inte vilja vara utan det för allt i världen! Eller er! Stor kram och tack för positiva ord!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.