Utlottning vecka 3 #bravalnyavanor

Kategorier #bravalnyavanor0 kommentarer

Tredje veckan av #bravalnyavanor är nästan slut och vi vill såklart gärna läsa om hur det har gått för er. Vi är nu nästan 350 i vår FB-grupp och diskussionerna fortsätter flöda! Du som tagit dig an den här utmaningen har redan fått många belöningar i form av nya insikter, nya smarriga recept och förhoppningsvis även någon, eller några, nya bra vanor. Det här vill vi boosta ändå lite mer och kommer lotta ut en hel del fint från våra grymma sponsorer.

Yogobe – På Yogobe kan du via internet på din dator, läsplatta och telefon träna för och inspireras av några av Nordens främsta instruktörer inom yoga och meditation. Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer med pass, träningstips och övningar. Dessutom fungerar vi som din guide till att finna härliga resor, de bästa utbildningarna, intressanta kurser, yogakläder, mattor, utrustning, accessoarer, böcker, musik och mycket mer.

Yogobe lottar ut en prenumeration för ett helt kvartal där du som medlem får obegränsad tillgång till hundratals instruktionsvideos, erbjudanden och mycket mer.

Helhetshälsa – Helhetshälsa är ett litet företag med stora ambitioner. Vår idé: Rena kosttillskott utan onödiga tillsatser. Egen svensk tillverkning. Helhetshälsa är inte bara ett grossistföretag för kosttillskott. Vi ser det också som vår uppgift att sprida kunskap om näring och hälsa. Ju mer kunskap du har, desto lättare blir det att vårda det viktigaste du har – din kropp och din själ.

2 st vinnare får varsitt vinst-kit från Helhetshälsa innehållande spännande och nyttiga produkter.

Svensk Kombucha – Kombucha började framställas redan 220 f.Kr i Kina och kallades då för Livets Elixir. Kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te och är ett ”Raw food”. Raw food innebär att livsmedlet inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska näringsämnen finns kvar.

En lycklig vinnare får 20 flaskor Kombucha. Varje flaska är kärleksfullt bryggd och lagrad för hand i Stockholm. Kombucha är lätt kolsyrad så var försiktig när du öppnar den. Förvaras i kylskåp och undvik direkt solljus. Öppnad flaska bör konsumeras inom tre dygn.

Så hur gör du för att vara med i utlottningen? Gå in på Vevvesblogg och kommentera det här blogginlägget senast söndag 23/3 12:00. Berätta om din vecka och hur det har gått, har det rullat på? Har du kämpat i motvind? Vilka tankar snurrade i huvudet? När du kommenterar kommer du att fylla i din mailadress se till att det är rätt mailadress för det är på den som du kommer vi kontakta dig på söndag kväll ca 18:00. Om du inte svarat innan måndag 12:00 kommer priset att lottas ut till någon annan. Dela gärna med dig i facebookgruppen också för att boosta gemenskapen men det är kommentaren till inlägget som är med i utlottningen(eftersom vi har alla dina kontaktuppgifter här)

Lycka till med utlottningen och samla energi, för snart går vi in i 4e veckan – Eau naturell baby, välj grönt och kött som naturen bjuder (dvs ingen pasta, färdighamburgare, tofu, quorn ”industritillverkat”). Det kommer komma ett mer ingående inlägg + podd imorgon söndag hos Vevve om detta så har ni några frågor: skriv till info@skonpuls.nu eller fråga i FBgruppen innan 12:00 imorgon så kommer Vevve försöka svara på dem alla i podden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.