Möta sin rädsla

Kategorier Utmaningar

Jag gillar ju att ta mig ut utanför min bekvämnlighetszon, inom träning och att testa nya saker i köket, besöka nya platser, träffa människor och så. Det är såå häftigt! Jag måste påminna mig själv om det nu, när jag sår inför omvälvande och spännande månader med att starta eget och se till att få min licensiering inom funktionell styrka samt diplomering i kostrådgivning.

Den senaste veckan har jag pga min rädsla, lite stoppat huvudet i sanden, gjort “en massa annat”, glömt bort… Men igår tog jag äntligen tag i det! Jag mötte min rädsla – för det var den som höll mig tillbaka i att börja. Rädslan för att misslyckas, rädslan för att stå utan en stabil inkomst, rädslan för att inte vara bra nog… Den där självsäkra Linda som såg på det med lätthet och som en utmaning var plötsligt borta.
image

Nu börjar hon komma tillbaka, nyfiken och intresserad, och inte lika rädd. Imorn ska jag på en Starta Företag-Dag i Huddinge där jag hoppas få svar på mina frågor, få nya insikter och ställas inför nya frågor och utmaningar.

Yeajj – att vara rädd och möta sin rädsla är bra! Det ger ny energi och motivation, även om det känns lite läskigt! Get out of your comfortzone, thats where the magic happens!!

4 kommentarer till ”Möta sin rädsla

  1. Du fixar´t – och det är klart att det är en massa saker som du behöver ha koll på, men det är superkul! Önskar dig all lycka, det känns att det kommer gå bra 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.