WörkShop

Idag har jag varit på ett fantastiskt träningsevent – WörkShop! Det bjöds på en kittlande förläsning om personlig utveckling och frågan “varför” ställdes av den inspirerande Raymond Ahlgren. Vi fick prova på ruffiga övningar där traktordäck vältes, stockar pressades och en fyrhjuling drogs fram. Det var Fredrich Appelgren från Riksäventyr som bjöd på en för mig ny och rolig träningsform!

Sen fick jag äntligen kramas med och lyssna på Tanja Dyredand som lärde oss om mindfulness och medveten närvaro, att andas och meditera! Det var häftigt att sitta i gröngräset, med motorljud, fågelkvitter och barnskratt som inramning!

Efter det var vi redo att ta oss an Pischa Strindstedts WörkOut. Vi arbetade i lag och utmanades i olika cirkelövningar med ganska hög intensitet! Avslutade med att kräla i gräset och göra ett gäng magdödarövningar!

WörkShop

Jag är så tacksam för att jag fick vara med och tog chansen att utmana mig själv! En fantastisk dag som bjöd på många skratt, nya tankar, träningsglädje och smakupplevelser. Önskar så att jag kunde hoppa på Pischas kommande boot camps, men det blir svårt att få till när jag bor norr om stan och hon kör söder om stan. Förhoppningsvis kan jag se till att komma och köra en drop-in framöver!

Bilder lånade av Pischa 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.