Påsk – tid för reflektion och återhämtning

Annandag påsk – och det har varit skönt med en lång ledighet med min familj! Vi har njutit av solen och värmen, träffat våra familjer och njutit av samtal och god mat, tränat och sovit ut, pillat i trädgården och slappat i en solstol!
image

Hoppas att du också haft en fin påsk som gett dig tid till att varva ner, umgås och njuta av vårens intåg!

Jag har tagit en liten paus från bloggandet, reflekterat och tagit mig tid att samla mig och vad det är jag vill förmedla till dig som läser! Bloggen och bloggandet har förändrats en hel del sen den startade för drygt 4 år sen!

Jag vill ge dig som tittar in här inspiration i livet, att försöka finna balansen, att testa nya recept, att upptäcka att kroppen är fantastisk, att vi behöver ta oss ut utanför vår bekvämlighetszon för att utvecklas!

Jag är utanför min bekvämlighetszon nu vilket gör att jag vacklar och tar stapplande steg framåt och bakåt. Vad som hjälper mig är att ha fokus på målet, vila i att jag är kapten på min båt och att jag skapar min vardag!

Jag är så tacksam för att jag får ta del av en online-kurs för ökad självkänsla av och med Raymond Ahlgren som jag lyssnade till förra helgen på WörkShopen!! Kom väldigt lägligt!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.