Running n´yoga på Rosa Skrot

Idag har jag varit på ett proffsigt event arrangerat av Malin Nylén och The B.A.B.Y Network. Tillsammans med Jenny Sunding och Shirin Djavidi fick jag och 25 andra nyfikna tjejer inspireras och lära oss mer om löpteknik och yoga på fantastiska Rosa Skrot!

Vi delades upp i två mindre gupper för att kunna få personlig feedback och instruktion, både på mattan och ute i backen. Så himla värdefullt! Vad som verkligen gjorde avtryck på mig var att väldigt många av oss som var där var nybörjare, nyfikna och lite utanför vår bekvämlighetszon – häftigt!

running n yogaJag började min dag inomhus på mattan med Shirin. Hon pratade med inlevelse om hennes resa till yogan, allt gott den gör med oss och hade mycket kloka saker att förmedla. Vi fick göra liggande och sittande övningar för att komma till ro, bla min favorit Nadi Shodana – växelvis näsandning. Hon gick steg för steg igenom tekniken i Solhälsning A och avslutade med tre bra övningar för löpare, bla duvan!

Lite mingel och mellis i magen innan det var dags för två föreläsningar. Jenny hade fokus på kost och timing, medan Shirin pratade om motivation. Jag tar med mig BMR som både Jenny och Shirin pratade om – men med helt olika betydelse. B alans – M ålfokus – R oligt

Efter det bjöds vi på en riktigt god sallad från Mix n´Go och dricka från Svensk Kambucha. Med magen och kroppen full av ny energi och samtal med nya spännande kvinnor var det dags att snöra på sig löparskorna!

Tillsammans med Jenny joggade vi ner till Tantolunden för att köra löpskolning. Vi trippade, gjorde knälyft och hälkickar samt armpendlingar. Det är så häftigt att känna skillnaden i kroppen efter dessa övningar och hur lätt löpningen känns! Jenny filmade oss, var och en före och efter löpskolningen och jag ser framemot att få min film och feedback på mitt löpsteg under veckan! Vi avslutade med backträning innan vi joggade tillbaka till Skrotet. Tack foten för att du ville samarbeta med mig!

Vi avslutade med att få en finfin goodiebag och summera dagen samt en kort meditation.

Stort TACK till alla inblandade, till alla nya tjejer jag fått bekanta mig med och extra tack till Malin för inbjudan 🙂

1 kommentar till “Running n´yoga på Rosa Skrot”

  1. Pingback: Mitt löpsteg | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.