Beyoga365 återblick

Den här veckan har Yogobe som tema att ge oss en återblick i vad som skett under de åtta månader som gått, när de drog igång Beyoga365. Jag är väldigt glad för det, då jag under hösten inte var särskilt aktiv alls – nu får jag möjligheten att yoga och både återupptäcka och upptäcka “nya” inlägg, tankar och videos!!

Idag, måndag, gör vi avstamp i septembers tema “Ett dagligt yogautövande” och det passar mig alldeles perfekt. De senaste veckorna har jag inte vågat möta mig själv på mattan, för att jag vet att det kommer bli tufft. Jag har hittat många anledningar till att inte rulla ut min matta. Mycket stress och tankar som jag har valt att lägga undan, istället för att ta itu med. Dumt, men ett välbekant sätt för mig att hantera jobbiga tankar och känslor. När jag kom till insikt om vad det var jag höll på med så kunde jag börja ta itu med det. Små små steg varje dag och idag känner jag att jag vill möta mig själv – på mattan!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.