TacksamhetsTisdag

Tisdag och jag vill dela med mig av vad jag är tacksam för just nu! Ett bra verktyg för att skapa mer närvaro i min vardag, att ta sig tid till reflektion och uppskatta allt fint som jag har i mitt liv!

Idag är jag tacksam för livet! Vaknade imorse och fick ett sms av min svägerska som berättade att de sedan igårkväll nu är fyra i familjen! Välkommen till världen vår nya lillkusin! Livet – magi! Hur ett liv blir till, hur fantastisk kroppen är, hur fantastisk människan är som själv kan välja hur hon vill leva sitt liv!

Jag är tacksam för insikten om att jag måste möta mig själv, trots mina jobbiga tankar. Jag vet att det leder till positiva saker, och att det kan vara jobbigt just för stunden. Med den insikten ska jag åter ta tillbaka yogan och skriva i min tacksamhetsbok varje dag!
image

Vem eller vad är du tacksam för idag?

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.