Become Organic från Naturalbox

Kategorier Inspiration, Tips

Idag hade jag ett spännande paket att hämta ut – det var från Naturalbox! Jag har spanat på deras boxar och framförallt varit nyfiken på deras utbud av ekologiska hudvårds- & hälsoprodukter produkter.

naturalbox become organic 2

Du kan prenumerera på deras boxar och få en Naturalbox en gång i månaden, eller så väljer du att köpa när du själv vill. Temat i maj månad är björk och Become Organic. Boxen innehåller produkter från Mádara Cosmetics vilka använder sig av björksav och andra nordiska växter i sin ekologiska hudvård, björkjuice tappad i de finska skogarna (som jag med spänning ser framemot att testa – jag som är pollenallergisk, vilket det sägs vara bra för att lindra!!) samt en superbar som är raw/organic/vegan/glutenfri!

naturalbox become organic 3

Jag älskar den här idén och innehållet i maj månads naturalbox! Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.