#beyoga365 ♥ #bravalnyavanor under maj

Under veckan fick jag veta av Vevve att temat för maj i #beyoga365 och Yogobe passar väldigt bra med #bravalnyavanor och där vi “avslutade” i mars. Yeajj!! Ska bli så kul, att få länka samman tänket i dessa grupper och inspireras av crewet på Yogobe! Nu blir det nytt liv i Facebookgruppen, och en ny vinkel på intentionerna med #bravalnyavanor!

Temat är “Träning utan prestation” och så här ser varje veckas deltema ut:
– vecka 1: “Träning som njutning”
– vecka 2: “Tankens kraft till ansträngningslös träning”
– vecka 3: “Mat och träning i balans”
– vecka 4: “Hållbar livsstil”

Eva Forsberg Schinkler som har utgångspunkt i Ayurveda (läs mer om det härkommer tillsammans med Josefine Jäger (som nyss släppt sin bok “Hello Green” vilken jag gärna vill köpa!) att guidea oss genom månaden. Syftet med månaden är att inspirera personer att komma i form utan att koppla prestation till begreppet, och bli inspirerade till nyttig och hälsosam mat. Träning och att vara i form skall ha ett högre syfte än träningen i sig. Du kommer att ha verktyg och kraften att komma i form och stanna i form på dina egna villkor och efter dina individuella förutsättningar!skapa dagen

Maj, en månad med nytt liv, nya intentioner och utmaningar! Jag har en plan – att skapa min vardag, att njuta, att utvecklas och komma ett steg närmre mina mål!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.