Att träna efter sin kroppskonstitution

Första inlägget i maj månads utmaning med Yogobe handlar bla om att ta reda på vilken dosha man tillhör och träna efter den. Här kan du läsa om att äta efter doshaJag är en pitta och mår bäst av att träna ofta och regelbundet, har gärna mål att nå. För mig är tex intervallpass bra träning och att jag ska tänka på att inte alltid överträffa mig själv vid varje träningspass, det kan leda till skador.

Det stämmer väl överens med mina egna upplevelser. Jag är mer än sugen på att ta mig ut i spåret för löpskolning och intervaller – utan prestation! Jag tänker mig ett kravlöst pass på torsdag, i solen, mitt på dan och en god lunch efteråt…!

In på Yogobes blogg och läs mer! Jag ser framemot veckans yogapass där ett av mina favoritpass ingår, Pranafiera dig själv med Anja Bergh. Maj månad är månaden jag återtar kontrollen, vaknar med ett leende och startar varje dag med yoga, får till träningen och jobbar med min självkänsla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.