Inspirationen börjar knacka på

Kategorier Livet, Personlig utveckling

Efter några veckor med lite inspiration till inlägg, tankar på annat än min blogg, tampas med en inre stress och prestationsprinsessan börjar jag nu känna att min inspiration börjar knacka på och för åter mina tankar till bloggen och inlägg jag vill skriva! Hoppas att min tystnad inte fått Dig att ledsna och Du vill fortsätta läsa här!

Något jag jobbat med under min online-kurs är just motivation, bekräftelse och prestation. Min självkänsla måste komma inifrån mig själv, utan att jag är “duktig” presterar och levererar i andras ögon. Visst är det en boost när jag får uppskattning av min omgivning, men det är inte värdet av vem jag är, det definierar inte mig som person. Vem är jag utan mina yttre attribut och prestationer?! Jag är värdefull som människa, för den jag är, för att jag är just jag!

För nån vecka sen fick jag berättat för mig att det tar runt 18 månader att återhämta sig från en utmattningsdepression. Det har jag inte reflekterat över förrän det påtalades för mig. För två veckor sen var det ett år sen jag blev hemskickad och sjukskriven. Jag kan se att min väg tillbaka, eller rättare sagt min nya väg till den nya jag (för jag vill inte tillbaka till den jag var då!) har tagit omvägar, sidospår, gått upp och ner. Idag är jag något svajjig i benen men åter på motorvägen med siktet inställt!
image

Under min frånvaro i bloggandet har jag njutit av sol och värme, kramar med min familj, snickrat ihop och övat på mitt licensieringspass på SAFE, pluggat och gjort kostanalyser, fixat i trädgården, experimenterat i köket och bekräftat mig själv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.