Musik som stärker, peppar och motiverar

Kategorier Inspiration, Musik, Personlig utveckling

Under kursen “Total Självkänsla” har Raymond förutom sin klokskap bjudit på många nya låtar som träffat mig och gjort starkt avtryck. Musik får mig ofta att gråta, skratta, dansa – att känna in med hela kroppen. Det slår an så starkt i mig genom en ton, röst, textrad, takt, som får min kropp att reagera och vibrera!

Några nya favoriter med stark text, skön takt, vackra röster:
Fredrik Swahns “Bara va‘”
Madonnas “Like it or not
Daniel Merriweathers “Impossible

Nu när kursen är slut, känns det tomt men jag har samlat många av Raymonds budskap, att läsa och bearbeta, bli påmind och inspirerad av! Resan är ju inte slut bara för att kursen är det! Jag vill fortsätta jobba med mig själv och min självkänsla, belysa nya sidor hos mig själv och lära mig att ställa in volymen på mina egenskaper! Min buddy och jag har haft många fina samtal, och vi vill fortsätta prata med varandra trots att vi inte “måste”. Så häftigt, svårt att förklara, behöver upplevas för att förstås.

believe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.