Euforisk! Sååå kul!

Igår var det dags för min licensiering på SAFE. Lagom nervös, pirrig och fokuserad mötte jag fem andra blivande instruktörer som skulle köra sitt pass i antingen aerobic/dans eller funktionell styrka. Jag är tacksam för att inte alla skulle köra funktionell styrka – jisses vad kroppen var mör efter drygt tre timmars träning 🙂

Jag laddade om inför min stund med headset och instruktörsrollen, upptäckte att de redskap jag ville använda inte passade ihop och att det saknades hantlar. Jag löste problemet och kunde avslappnat köra mitt pass. Fy jäsiken vad kul det var!!! Jag hade bra kontakt med deltagarna, bjöd dom ett leende och de fick bla kämpa med säte och lår i utfall (efter att ha dansat i en timme och kört en halvtimme funktionell styrka..) Vilken pepp och energi det är att stå som instruktör! När mitt pass var slut var jag euforisk och förvånad över hur fort det gick. Jag vill köra mer!!
image

På torsdag hoppas jag att jag får besked, OCH att det är positivt… Gillar inte att gå i ovisshet och vänta på svar… Jag är iallafall nöjd med min insats och det jag levererade. Jag vet att med erfarenhet och mer tid på klasser kommer jag bli en bra instruktör! Jag har såklart saker att fortsätta jobba med, men vissa saker måste få ta sin tid att landa.

Kroppen var trött, öm och tung när jag tog mig hemmåt och var inställd på att vakna som ett kylskåp idag. Men kroppen är oväntat fräsch. Kroppen är fantastisk! Dock inga benböj på jobbet idag 😉 Foam rollern har varit min bästa vän de senaste dagarna och jag tror jag har den att tacka!

Jag är såå tacksam för möjligheten jag fick att testköra mitt pass på SATS i torsdags! Det gav mig så mycket feedback på upplägg, övningar och instruktioner! Jag fick ovärderlig hjälp av S och hennes M (som bla håller i Shapeklasser!) Tusen tack!! Åh tack för era hejjarop och lyckönskningar på Instagram och Facebook!

1 kommentar till “Euforisk! Sååå kul!”

  1. Pingback: Licensierad gruppträningsintruktör! | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.