Träna med barn

Kategorier Träning

Idag kände jag mig inspirerad att köra ett snabbt hemmapass, ala Lofsan. Det blev hennes senaste 500-pass. Fem övningar i fyra cirklar, totalt 500 repetitioner fördelat på 40, 30, 20, 10.

  • Utfall bakåt med armsträck
  • Knäböj med hopp
  • Korsande utfall
  • Sprint med indianhopp
  • Sidoutfall

träna med barn

När jag precis börjat mitt pass kommer E och vill träna med mig. Han står och kollar i smyg innan han ställer sida vid sida och gör likadant som jag! Känslan av att sprida träningsglädje till våra barn och få dem att hoppa in mitt i ett pass är oslagbar! Älskade unge som inte gav upp, fast det var tungt! När det var som tyngst för mig och benen skakade fick jag hejjarop, kramar, pussar och high fives! En halvtimme senare satte vi oss till dukat middagsbord och pratade om att nästa gång vi tränar då ska E minsann välja vilka övningar vi ska göra 😉

Jag räknar med en gångstil typ walking bad imorn och längtar tills nästa gång vi tränar tillsammans, jag, E, hans storebror och mannen min ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.