Midsommarpasset

God morgon midsommarafton! Jag började min dag med en grön smoothie-in-a-bowl, mys i soffan med mina killar och ett cirkelpass på baksidan! Passet hittade jag hos Lofsan och det känns fint i axlar, armar och rumpa nu, en timme senare!

Ett cirkelpass, fem övningar, sex omgångar och allt du behöver är en 5kg viktplatta, bra musik och timern inställd på din smarta telefon (1 min + 15 sek vila + 1 min vila mellan omgångarna). Sen är det bara att kööööra!

  • Draken
  • Sidoutfall med hopp
  • Russian twst
  • Knäböj, press, hopp
  • Jorden runt

midsommarpass

Omringad av kärlek, grönska och våra första jordgubbar för i år! Fin start på årets midsommarafton! Nu iväg för traditionsenligt firande med min familj, ballonger, grill och mys! Önskar dig en fantastisk midsommar!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.