Att bestämma och peppa sig själv

Kategorier Träning0 kommentarer

Jag hade tänkt mig ett löppass idag. Eller egentligen igår, men trädgården kom emellan och jag förlorade mig i tid och rum ett par timmar..! Vädret idag har varit helt galet. Regn, hagel och solsken omvartannat. Så ursäkterna var många till att inte ta mig ut på min tänkta löprunda. Men med hjälp av ett inlägg på min facebooksida så peppade jag mig själv och bytte snabbt om till löparkläder (läs tights, tröja och vindjacka – i mitten av juni!!) snörade på mig löparskorna, laddade ner ett podavsnitt med Martina Haags vinterprat (om just löpning), ställde in timern på mina favoritintervaller och drog iväg! Att bestämma sig och peppa sig själv med hjälp av att säga sina tankar högt eller skriva ner dom är himla smart! Plötsligt blir det man tänker solklart, istället för just tankar 🙂

LÖPNING

Det slutade med 45 minuters löpning med näsandning i solsken! En kropp och knopp som samarbetade och ett stort leende i ansiktet! TACK! Kroppen är fantastisk! Hemma njöt jag av jordubbar och kallt citronvatten i solsken efteråt. Nu känns det som jag hittat ett flow i min träning igen och jag längtar efter veckans kommande pass!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.