Ett kärleksfullt uppdrag

I onsdags stod min älskade lillasyster brud! Alla gäster kom till herrgården redan dagen innan för att kunna umgås, äta gott och vakna upp på plats och njuta av den fantastiska platsen – Karmansbo Herrgård i strax utanför Köping.

Ett litet bröllop med familjen och även en stor överraskning för oss alla då brudgummens bästa vän flugit till Sverige från Grekland för att lyckönska och delta! Vilken glädje! Jag hade fått ett ärofullt uppdrag att agera fotograf dessa två dagar, och det var med glädje, stolthet och en del press jag tog mig an uppdraget. Jag älskar att fota, men att fota saker som rör på sig är inte vad jag är van vid… 😉

Jag är riktigt nöjd med väldigt många av fotona! Tycker att jag lyckades få med känslorna och intrycken, och lärde mig en hel del av denna upplevelse. Tex kan det vara en bra idé att ta med usb-kabeln för att tömma och överföra fotografierna när minnet är fullt…! Tack vare fantastisk personal löste sig det problemet!

bröllop

Tusen tack min vackra syster och svåger för att vi fick glädjen att vara med er denna dag och dela er kärleksförklaring och sagan om båten på det Egeiska havet! ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.