Semesteryoga i juli med Yogobe!

Kategorier Länkkärlek, Livet, Träning

På midsommar förra året startade Vevve och Jeanna tillsammans med Yogobe utmaningen #yoga30d. Tack vare den fann jag tillbaka till yogan igen och blev förälskad i många av passen på Yogobe. När utmaningen var slut övergick den till #beyoga365 och året med inläggen på Yogobes hemsida och i Facebookgruppen har varit helt fantastiskt! Jag har varit medlem till och från detta år, yogat mer och ibland mindre. Kroppen har visat mig vägen, och trots dagar, veckor, månader utan fysisk yoga har sinnet många gånger varit “yogiskt”.

yoga i juli

Jeanna skrev ett fantasiskt inlägg om yogan och prestation, vilket jag starkt kände igen mig i. Jag blir så less på mig själv att yogan ska vara en prestation, för mig själv, för min kropp och att göra – istället för att vara…! Jag vill vara yogisk inte göra yoga. Det är en utmaning för mig och mitt sinne, vilket jag under juli månad kommer ha som mitt ledord – vara!

Jag känner direkt i min kropp när jag inte prioriterar yogan och hur skönt det är när jag faktiskt ser till att den blir av. Varför jag då plötsligt slutar prioritera den är ju helt galet! Men jag tror det hänger ihop med presterandet. Slut med det nu! Jag är inte värdet i mina prestationer och positioner! Min kropp och knopp förtjänar att vara i balans och att få tid till meditation, närvaro och rörelsekedjor som utmanar. Det är med öppet hjärta och sinne jag går in i juli månad och yogar varje dag tillsammans med alla er andra och teamet på Yogobe!

Namaste 🙂

1 kommentar till ”Semesteryoga i juli med Yogobe!

  1. Tack snälla Linda för fina ord! Och för ärlighet. Det är så onödigt, att vi prioriterar bort det för att en egenpåhittad press skrämmer oss. Nu har vi ett utmärkt tillfälle att ta makten över den känslan. Stor kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.