TacksamhetsTisdag

Kategorier TacksamhetsTisdag, Träning

Just nu har bloggen tagit semester, ett beslut jag tog ett par dagar efter att vi kommit hit till Torrevieja. Jag vill och behöver just nu fokusera och lägga tid på att bara vara, njuta och ladda med mina barn och man.

Idag är jag tacksam för att vädret är svalare och molnen täcker den annars klarblå himlen. Det innebar att jag istället för min powerwalk innan frukost kunde ge mig ut på ett intervallpass vid nio på morgonen – i en behaglig temperatur! Jag lyssnar på “Hungerspelen” via Storytel och min egen tid på morgonen och ljudboken är en fantastisk start på dagen. Att idag få utmana kroppen med ett intervallpass och känna kroppen utmanas var så jäkla gött! Jag är tacksam för min fantastiska kropp som tar mig genom intervall för intervall, med näsandning som visar mig vägen och hur hårt jag kan pressa min kropp. Att springa och andas genom näsan ger mig en så skön känsla i både kropp och knopp. Jag är ETT med mig själv, lyssnar, ger och njuter av vad jag kan göra!
image

För vem eller vad är du tacksam över idag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.