Cardiass 2.0 med fint sällskap

Kategorier Länkkärlek, Träning

Igår hade jag en fin vän över på middag. Några timmar innan vi skulle ses sms:ade jag för att fråga om hon ville köra Lofsans Cardiass 2.0 med mig innan vi skulle äta. Såklart hon ville. Jag reggade Gymboss i telefonen, kollade in och skrev ner övningarna vi skulle göra, tog fram vikter och stänger, och ordnade musik.

Barfota tränade vi på min baksida, med regnvått gräs under fötterna och solens strålar på ansiktet! Passet var inte att leka med och vi kände båda två under passet att det skulle bli en sjujäsikens träningsvärk!

Cardiass 2.0
Passets sju övningar görs enligt intervaller:
60 sek + 60 sek vila
50 sek + 50 sek vila
40 sek + 40 sek vila
30 sek + 30 sek vila
20 sek + 20 sek vila
10 sek -> direkt på nästa övning

Dessa sju grymma övningar för hög puls, svett, rumpa och lår, med eller utan viktplatta:
– sprinterutfall (uppvärmande övning)
– utfallsgång med händer/viktplatta över huvud
– grodhopp (m viktplatta mot bröst)
– split-squat-walk m viktplatta
– utfallsgång m stång på axlar
– utfallsgång bakåt
– knäböj m viktplatta
Klicka här för Lofsans filmade inlägg på övningarna!
image

Efter passet lade vi oss på gräset, tittade upp i den blå himmlen och skrattade, pustade och var sjukt stolta över vår insats! Sen satte vi oss i bastun (?!?) innan vi satte oss till bords och njöt av halloumisallad och varandras sällskap. Samtal om livet, semester, träning och märkte inte av att klockan tickade på! En fantastisk kväll med en god vän!!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.