SUP – det var magiskt!

Kategorier Träning

Idag fick jag äntligen testa på SUP, eller Stand Up Paddling. Det var magiskt! Med lite vingliga ben i början innan jag förstod hur jag skulle använda min kropp på den flytande brädan gled jag fram över vattnet. Min första tanke var – detta måste jag göra igen, i tystnad innan alla badsugna hänger vid stranden. Jag vill få uppleva naturen, omgivningen och vara totalt närvarande i min kropp.

SUP

I två omgångar testade jag att ge mig iväg och den andra gången var jag så pass modig att jag la ner paddeln och flödade igenom några solhälsningar. Det var utmanande och helt fantastiskt, nästa gång ska jag nog inte ha på mig flytvästen, den var lite i vägen 😉

Imorgon ska jag upp och ut på sjön en stund innan dagen sätter igång, för att landa, njuta och uppleva!

Har du testat? Vad tyckte du?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.