Licensierad gruppträningsintruktör!

Igår hände det! Jag blev godkänd av SAFE som gruppträningsinstruktör! En resa som varit lång, kantad av många känslor och insikter, lärt mig massor om mig själv och har inneburit många tårar och skratt!

I juni var jag på en licensieringsträff (här kan du läsa om den) för att visa upp en 30 min klass i funktionell styrka och få den godkänd – för att senare kunna söka jobb som gruppträningsinstruktör. Jag blev inte godkänd (min feedback kan du läsa om här) där och då, jag orkade inte fysiskt att hålla fullgod teknik efter alla långa timmars nötande hemma plus att jag under dagen deltagit i de andras klasser innan det var min tur.

Men igår fick jag min chans! Jag gick som deltagare på vår lärares Shape klass, för att hon då skulle ha ett getöga mig och se att jag kan, orkar och håller god teknik. Efteråt pratade vi en lång stund och jag fick massor av positiv feedback och en OK-stämpel!!!

Detta innebär nu att jag på riktigt är licensierad gruppträningsinstruktör genom SAFE. Ett av mina mål är nådda och under hösten ska jag gå på SATS livetillfälle för att få hålla i klasser.

daydream

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.