Veckans boost

Måndag – en dag som många älskar. Det är början på en ny vecka. En dag då man kan göra saker på ett nytt sätt eller om man hellre vill som man brukar. Måndagar kan också för en del vara en dag som är jobbig, för att allt är som vanligt igen, för att det hänger “måsten” och vardag över en. Oavsett Din inställning – idag är det måndag OCH ny månad. Framöver kommer jag dela med mig av en tanke och intentionen att inspirera dig att tänka nytt, känna igen och ifrågasätta!

Veckans boost: Vad skulle du göra om du inte var rädd?
En fråga jag ställt mig själv ett par gånger i livet, i olika sammanhang och som jag lika många gånger inte vågat ställa till mig själv. Vad som är så fantastiskt är att när man vågar och inte bryr sig om rädslan för vad-det-än-må-vara, så händer det oväntade saker som lyfter dig och din självkänsla och som kanske får dig att vibrera av glädje!

Våga fråga dig själv och lyssna på ditt svar!

image

 

Etiketter:

1 kommentar till “Veckans boost”

  1. Pingback: Veckans boost | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.