Lunchträning ♥

Alltså – det här med att unna sig en lunchträning – det är fint!! Jag har hittat en ny vana som jag älskar och längtar till 🙂 Även om det känns motigt att ta sig iväg, byta om och träna på lunchen så är det sååå värt. Jag är hög på lyckosrus och endorfiner efteråt, kläderna blöta av svett och ansiktet rött av ansträngning. Ä L S K!

Lunchen efter en skön dusch smakar ljuvligt och jag känner mig som en ny människa. Fylld av energi är jag redo att fortsätta med dagens uppgifter och arbete!

Hur har du det? Har du möjlighet till lunchträning? Berätta!

lunchträning

2 kommentarer till “Lunchträning ♥”

  1. Jobbar ju natt, så nej 😉 Men även om jag jobbar dag där jag arbetar så hade det inte fungerat då vi dels bara har en halvtimmes lunch och dels måste vara tillgängliga ifall det skulle hända något!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.