En helg passerar så fort

Söndag kväll och vi har en fantastisk helg bakom oss! Jag inledde den med att gå på Sh´Bam och lämnade gymmet som en ny människa! Fylld av energi, glädje och blöt av svett med ett leende från öra till öra.

Jag har jobbat och fått höra att “Du är alltid så glad! Jag blir glad när jag ser dig!” En komplimang som jag tar till mig och håller ömt! Det är lätt att vara glad och sprida glädje när man mår bra och har möjligheten att göra det man gillar!

Jag har klätt mig i klänning och firat nära vänner som fyllt jämnt och skrattat, dansat och firat in på småtimmarna! Kramats med vänner det var länge sen jag såg och fyllt på må-bra-kontot!

En helg passerar så fort, fyller livet med minnen, ger mig möjlighet att ladda och vara! Tacksam över livet och vart jag befinner mig, över familj och vänner, insikter och tankar!
image

Hur har du haft det i helgen? Berätta!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.