TacksamhetsTisdag

Kategorier TacksamhetsTisdag

Tisdag och jag stannar upp och reflekterar extra över allt jag har i mitt liv att vara tacksam för! De senaste veckorna har gått i raketfart och jag har knappt hunnit med! Med nytt jobb kommer totalt fokus för att lära sig, lära känna kollegor och medlemmar! Nu kan jag slappna av lite mer och ha större fokus!

Jag är tacksam över mitt jobb! Att ha kollegor och chefer som är grymt bra på att skapa teamkänsla! Som ger en ansvar och säger att det är ok om det blir fel – det är så du lär dig! Som bryr sig om mig och ser till att jag känner mig välkommen, uppskattad och en del i gänget.

Igår fick jag arbetsskor, trots att jag bara jobbat en knapp månad! För dom är jag extra tacksam då det nöter en del på att arbeta i mina privata arbetsskor!

Jag är tacksam för den input, frågor och idéer jag fått de senaste dagarna om mitt eget företag och kostrådgivningen. De har fått mig att omvärdera, utveckla och tänka till!
image

För vem eller vad är du tacksam över idag!?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.