Idéverkstad!

Kategorier Event, Inspiration0 kommentarer

Just nu är huvudet fullt av idéer som håller på att omsättas till praktiska saker!

Såsom ett nytt recept med massa nyttigt gotte att baka i helgen!

Eller en workshop, då jag kommer hem till dig och dina vänner – laddad med ingredienser, redskap och recept plus en goodiebag! Sponsringen av innehållet i goodiebagen till värdinnan/värden börjar falla på plats och jag ser såå fram emot att berätta mer om detta!

Eller en bok med inspiration i köket, recept och tankar om hur man skapar sig en Härlig Var Dag!
image

Trots att jag vakande upp trött och öm i kroppen med en halskänning och ont i örat är energin på topp och jag omsätter mitt träningssug till idéverkstad! Håll utkik efter recept på gott och hälsosamt fika, kommande workshop och bok!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.