Ska du döma mig nu?

Kommer du att berätta för mig alla fel jag gör? Säga att jag måste satsa all min tid på att äta rätt? Lägga mer pengar för maten jag ska äta? Ge mig tips på maträtter som iallafall inte kommer gillas?

Kanske är detta några av de frågor som dyker upp i huvudet när du tänker på att anlita en kostrådgivare..!? Är det så – tänk om! Det är inte så jag coachar och rådgör mina kunder!

Jag vill tillsammans med Dig hitta hållbara lösningar. Tala om för Dig allt bra Du redan gör och ta reda på vad vi kan göra för stegvisa förändringar. Ge Dig information om vad maten består av och gör i vår kropp. Hjälpa Dig att komma i balans – där Du känner Dig stark, sover gott, är frisk och har massor av energi!

Mitt mål med sex veckors online-rådgivning – är att se Dig lyckas med de mål vi sätter upp i början av vårt samarbete! Genom skypesamtal en gång i veckan och mailkontakt så ofta du önskar kommer du efter sex veckor att ha lyckats och vara på god väg i din livsstilsförändring!

hälsa

Maila mig på hej@harligavardag.se och klicka här för att läsa mer om mina tjänster!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.