Veckans boost

Det finns alltid något att lära, även när det känns tungt, jobbigt och man inte förstår varför saker sker! Det är ok att känna, att tycka livet är orättvist eller vad det kan vara en tänker och känner – en stund. Sen gäller det att ta hand om situationen, se med nya ögon och ändra perspektiv. Våra tankar påverkar våra känslor som leder till handlingar. 

Nyckeln är hur vi hanterar problemen, inte problemen i sig!

Jag har själv fått påminna mig om detta ett par dagar. Men först var jag faktiskt tvungen att få känna, vara, gråta, skratta och prata. Sen har jag kunnat se på saken med nya ögon och med positiva perspektiv! En tanke – en känsla – en handling ♥

Jag väljer att ta ansvar för min glädje och att utforska livet! Jag väljer att se positivt!

veckans boost positiv

Etiketter:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.