Imorn ska jag få hänga med ett gäng sköna bönor, inspireras, kramas och svettas ett par timmar! Jag har vunnit en biljett genom fina Vevve och ska hänga på World Class Nybroplan hela lördagen. Tre klasser har jag inbokat med bra blandning av cykel, dans, yoga. Gott om tid däremellan att snacka med andra, äta mellis och fortsätta inspireras!

Jag ser allra mest framemot att få träffa ett gäng med inspiratörer och tjejer jag “hänger” med dagligen på internet! Nu ska jag tex äntligen få träffa ELIN som inspirerar mig varje dag med sina blogginlägg och bilder på Instagram! Hon är en stor förebild för mig och det ska bli så roligt att få ses irl! Vevve, Linda, A-K och några fler – jag är laddad med kramar, träningsglädje och energi!!

Inspirationsdag

5 kommentarer till ”Inspirationsdag

 1. Det lätt ju riktigt trevligt! Bra kombo med träning och vänner. Själv ska jag bara ta det lugnt, äta äppelpaj och mysa. Det är vad min kropp behöver just nu. Kram. Emilia

 2. Sååååå himla fint att ses Linda. Nu får vi ta och planera in den där middagen:) tack för att du kom. Tack för alla fina ord. Stooooor kram

  1. Jaaa det var det verkligen! Älskar att en hittar pärlor som man lär känna genom bloggandet och som när man ses känns som det mest naturliga!
   Tack för att jag fick komma – och jag menade varenda ord fina du!!
   En decembermiddag?!
   Varm kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.