Inspirerad, kärleksbombad och euforisk!

Kategorier Event, Länkkärlek, Träning

Träning med andra har den effekten på mig! W O W vilken dag jag fick uppleva igår! Jag är innerligt tacksam för möjligheten att få delta på World Class Inspiration day. TACK Vevve och Elin för inbjudan! Tack till alla instruktörer och nya vänner!

Jag hade bokat in mig på tre klasser under dagen, väl på plats fanns det möjlighet att byta vilket jag gjorde. Det visade sig vara ett bra val för då fick jag möjligheten att “umågs” med Linda på yogamattan medan vi utmanades i rörlighet med fantastiska A-K och Robin i “Wild spirit flow” Ett pass med massor av kärlek till kroppen. Nästa klass fortsatte på samma tema. Jag var så berörd av cykelklassen att jag kände tårarna bränna! Jennys klass “Ride beyond limits” var den bästa spinningklass jag gått på. Allt var grymt – hennes val av musik, klassupplägg och utmanande mjölksyraintervaller, hennes ord och pepp och all kärlek hon gav oss på cyklarna och fick mig att känna till mig själv och min kropp! En stor svettig kram och beröm gav jag henne efteråt.

Efter dessa två klasser hade jag en välbehövlig paus och återhämtning från träning i tre timmar. Jag duschade, bastade, fyllde på energi och tog mig tid att smälta mina upplevelser. Såklart fanns det tid att hänga med deltagarna, prova kläder och kramas. Det sista passet var en perfekt avslutning. Det var Vevves “Work Play Yoga” som var ett lekfullt yogapass med en del utmaningar men framförallt massor av glädje. Det var lyxigt att få yoga och ha två assisternade yoginis som kom och rättade till i positioner, klämde och gav massage i slutet. När klassen var slut var jag fylld och tom på en och samma gång, ville skratta och gråta samtidigt. Vilken dag!

När alla vill samma sak skapas magi! Att inspirera och inspireras!

imageSuddiga och skarpa bilder – alla med samma känsla – kärlek till mig själv och kroppen – kärlek till fantastiska instruktörer och nyfunna vänner!

 

2 kommentarer till ”Inspirerad, kärleksbombad och euforisk!

    1. Det är World Class Inspiration Day för deras instruktörer och anställda i hela landet. Jag hade äran att få vara med då jag blev inbjuden av Vevve och Elin. Den är varje år i november.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.