Ladda med energi för att orka träna

Kategorier Kostrådgivaren tipsar

För att orka träna och kunna ge allt vill jag ge min kropp bra med energi. Jag vill ju att tiden jag tränar ska ha effekt på min hälsa, då känns det självklart att ge kroppen bränsle så att jag kan ge 100% och få resultat, istället för att orka ge 80% under samma tid.

Med tre träningspass under en dag som det var igår på inspirationsdagen, är det extra viktigt att tänka till och se till att jag orkar träna och har med mellis. Igår laddade jag med en bra frukost hemma, american pancakes med smak av banan och kokos. Efter första klassen, var det lunchdags och jag fick äntligen möjligheten att äta dumplings. Galet gott!! Med mig hade jag tre mellis att fylla på med under dagen, det var energibollar, en grön smoothie och chiapudding. Det behövdes! Hemma på kvällen åt jag en mindre portion middag, en energibar från goodiebagen och den sista pannkakan från frukosten.
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.