Den dära prestationsprinsessan – igen

Nästa helg gäller det – då är det rekryteringsträff på SATS och jag ska visa upp tio minuter av ett klassupplägg i funktionell styrka Shape. Jag har, igen, skjutit detta framför mig för jag vet att den dära prestationsprinsessan kommer och knackar på. De senaste dagarna har jag känt obehag och irritation. Över situationen och på mig själv. VARFÖR gör jag så mot mig själv? Nu är det redan november och jag borde varit klar med upplägget, musiken och ha jobbat med mina svagheter. Istället får jag jobba med allt i sista stund, OCH tampas med prestationsprinsessan.

Jag vet att jag kan – jag försöker tala om det för mig själv. Jag vet att jag tycker det är roligt – wow vad kul det var på licensieringen!!! Jag vet att jag duger precis som jag är – ändå knackar hon på och säger det är ingen idé, alla andra är bättre än du, ska du jobba som instruktör?

Jag har filat på ett upplägg som jag ska testköra idag innan jobbet. Sen är det där med musiken också. En plan har skrivits och jag ska följa den! Nästa söndag är det jag som rockar och bjuder på ett sjukt bra pass, med glädje och tydliga instruktioner!

1 kommentar till “Den dära prestationsprinsessan – igen”

  1. Pingback: Att använda Prestationsprinsessan | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.