Balans – Allt för hälsan 2014

Kategorier Inspiration

Idag har jag spenderat 8 timmar på “Allt för hälsan” med mannen min. En dag full av intryck, glädje, kramar, föreläsningar och en del shopping. Svårt att sortera bland allt, men dagen har varit fantastisk på så många sätt.

Jag har äntligen fått träffa, prata och kramas med två tjejer jag hängt med på internet ett bra tag! Vilken boost! Att lära känna människor som man aldrig mött och ses i verkligheten är så häftigt. Som om man var goda vänner och alltid känt varandra ♥

Jag har strosat, smakat, undersökt och pratat med utställare. Jag har mätt min ålder med en AGE-maskin och min fysiska kropp är 19år – kändes gött att höra i mina 36 åriga öron 😉 Med oss hem hade vi en del nytt att testa i köket och en del favoriter köpta till bra pris. Tex ärtprotein, hampafrön, mullbär, gurkmeja, baobab, bönpasta, proteinglass mm En ny grön ekologisk yogamatta i jute ska jag inleda en kärleksrelation till – om det så bara blir fem minuter om dagen så ska vi ses! Ansiktsprodukter från Weleda, med goda råd från Emma som jag hört i Vevves podcasts. En menskopp från “Lunette” som jag länge funderat på att köpa – nu behövde jag inte fundera längre med så bra mässpris! En fantastisk behandling och förståelse för min obalanserade kropp fick jag då NaprapatJonas tog sig an mig. Jag blev så lycklig att jag nästan började gråta, och vi bokade in en ny behandling om två veckor.
raw proteinkroppsvårdyoga matta
Temat på mässan är Balans, genom kost, träning, arbete och vardag försöker vi vara i den där balansen på olika sätt. Mässan pågår hela helgen – så om du inte redan varit där – åk dit och inspireras, välj av det som tilltalar dig och ha kul! Det finns något för alla!

 

4 kommentarer till ”Balans – Allt för hälsan 2014

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.