Kokosmjölkkokt bulgur

Kategorier Kostrådgivaren tipsar, Recept, Tillbehör

Har du testat att koka bulgur (eller ris) i annat än vatten? Det finns en del gott att göra och som är perfekt för mat som hamnar i matlåda sen. När maten värms igen i micron blir det mycket saftigare – och godare!

Ikväll gjorde vi kokosmjölkkokt bulgur. Lika lätt som det låter. Bulgur kokad i kokosmjölk, vatten och buljong – precis som du kokar i vanliga fall.

Kokosmjölkkokt bulgur:
– 2 dl bulgur
– ½ paket kokosmjölk från Garants
– 3 dl vatten
– 1 msk buljong
Lägg alla ingredienser i kastrullen, låt småputtra i en kvart tills vätskan sugits upp. Servera!

kokosmjölkkokt bulgur

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.