Föreläsning på temat Hälsa

Idag ska jag som egen företagare hålla min första föreläsning. Jag är van vid att föreläsa om kost, och hälsa – som anställd på ett företag, med givna mallar om vad och hur man “ska” äta. Idag är jag friare att prata om det som hälsa är för mig, och de tankar jag vill sprida till fler! En helhetssyn på kroppen och hur fantastisk den är! Att den svarar på det vi ger den – sömn, tankar, stress, andning, träning och kosten!

Jag är superinspirerad och så glad över att personalen på min yngsta sons förskola bjudit in mig och vill lära sig mer – för att kunna göra aktiva val och uppleva ökad hälsa i sin härliga vardag!

Som avslutning på föreläsningen bjuder jag pedagogerna på Gott som gör Gott-fika såklart! Fritt från gluten, laktos och nötter!

hälsa

Vill du anlita mig som föreläsare om hälsa och kost – skicka ett mail till hej@harligavardag.se

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.