Kostrådgivning i julklapp!

Kategorier Kostrådgivaren tipsar

Med bara 12 dagar till jul kommer ett erbjudande till dig från mig! En julklapp att ge till dig själv eller att ge bort till någon!

Vill du må bättre? Ha mer energi? Få resultat av din träning? Vill du lära dig om hur kroppen fungerar och vad du kan göra för att vara i balans? Med mitt förändringspaket kommer vi under sex veckor att arbeta med en livsstilsförändring där du och dina behov är i fokus! Jag har nu under december ett rabatterat paket!

Förändringspaket – Kostrådgivning On-Line 6 veckor, 1295:- 1145:- + en burk med Probioplex från Helhetshälsa

Kostrådgivning kan användas som friskvårdsbidrag – så om du ännu inte utnyttjat årets pott är detta en bra investering i din hälsa! Startdatum för kostrådgivningen sätter vi tillsammans, men vi börjar alltid på en måndag 🙂

Maila mig på hej@harligavardag.se för din beställning eller frågor!

julklapp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.