Reflektioner över ett fantastiskt år – mitt 2014

Kategorier Livet, Personlig utveckling, Tankar

Vilket år som ligger bakom mig! Ett år där det hänt så mycket, på många plan. Ett år där jag sett till att vara kapten på min båt – där jag skapat min dag – lärt mig av med- & motgångar – mött prestationsprinsessan många gånger och lyckats få henne att gå.

Mina löften till mig själv för 2014 var bla att avsluta min utbildning på SAFE och ta min licens – det har jag gjort! Nästa mål är att arbeta som instruktör – vilket kommer ske inom kort! Ett annat löfte var att arbeta med yoga, MAQ och stärkande övningar för att sedan börja löpträna och träna tung styrketräning. Det löftet har jag inte hållt, men nu är jag på god väg med hjälp av min naprapat och kommande pass med PT. Min kropp är fantastisk och jag har insett att jag måste bli bättre på att skriva ner mina träningsmål för att kunna hålla dom.

Jag har utbildat mig och jobbat samtidigt under året – vilket har varit väldigt roligt och stundtals prövande. Min dröm om att läsa till kostrådgivare är sann! En väldigt rolig och lärorik utbildning som ledde till att jag startade mitt eget företag under sommaren! Jag har läst om coachning och vidareutbildat mig inom kost för gravida och ammande. Nu ger jag mig själv en lugnare period med mindre utbildning och med större fokus på mitt eget företag och kommande workshops, föreläsningar samt arbete med kostrådgivning!
image

I köket har jag gjort en spännande resa, med inspiration från rawfood, mycket nya vegetariska recept och experiment med nyttigt gotte! Jag har ätit, njutit och unnat min kropp fina livsmedel och ingredienser. Testat nya produkter och upplevt hur min kropp älskar att äta bra mat!

Med hjälp av att titta i backspegeln får jag perspektiv och insikter om allt jag varit med om under året. Jag blir varm inombords av allt jag skapat för mig själv, allt jag lärt mig, allt jag upplevt och känt. Nu är det tid att blicka framåt, sätta delmål och löften för att skapa ett fantastiskt 2015.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.