Veckans matsedel v2

Kategorier Recept0 kommentarer

Nu är den tillbaka – veckans matsedel! Denna vecka låter allt så gott att jag inte förstår att det är hemma i mitt kök det ska tillagas! Inspirationen kommer från en ny underbar bok jag blev tipsad om – Härligt Hälsosam – Har bara bläddrat lite i den, och mannen och jag hade svårt att inte välja hela veckans maträtter ur den. Barnens önskemål efter julmat och rester var tacos och lasagne.

Måndag: Spenat- & linssoppa, ägghalvor, grönsaksstavar
Tisdag: Bönburgare med cajunklyftor, kålsallad, avokadoröra
Onsdag: Rawfood för mig, Italiensk röra med zucchini och aubergine för killarna
Torsdag: Gratäng på puylinser, kokosnöt och getost
Fredag: Tacos, guacamole
Lördag: Vegetarisk lasagne, sallad
Söndag: Paj med kronärtskockshjärta och lax, sallad

Jag upptäckte att jag inte skrivit några av våra “gamla” recept och eftersom vi testar nytt finns det varken länkar eller bilder att locka med. Så håll utkik under veckan, för det kommer fyllas på i recpetbanken!
imageTiteln och innehållet på boken är något som verkligen lockar. Vi har lyssnat till föreläsning om syra/bas tidigare, läst på själva och försöker äta basisk kost. Denna bok kommer förgylla vårt kök en lång tid framöver!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.